IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Холмс сподели невиждани снимки на дъщеря си Сури

20 април 2021 14 40

Момиченцето навърши 15 години

Снимка: Getty

Сури Круз официално е в отбора на тийнейджърите.

Дъщерята на Кейти Холмс и Том Круз навърши 15 години, като това накара майка ѝ да сподели няколко невиждани досега снимки. През уикенда актрисата използва социалната мрежа Instagram, за да отбележи специалния ден и в същото време да зарадва феновете си. Колажът съдържа мили кадри, включително такъв, на който Кейти прегръща малката Сури и друг, на който двете дами са обвили ръцете си една около друга, а момиченцето е с огромна усмивка на лицето си.

„Честит 15-и рожден ден, скъпа! Обичам те!!!!! Не мога да повярвам, че си на 15 години!“, написа Холмс под публикацията. Разбира се, Сури получи поздравления от последователите на майка си, като много от тях заявиха, че вече се чувстват стари, след като са разбрали на колко години е момичето.

Кейти наскоро разкри и за времето, което прекарва с дъщеря си по време на пандемията. Тя изпрати есе до австралийския Vogue, в което казва, че моментите със Сури са най-прекрасният подарък, който някога е получавала. Актрисата разказва за момент, в който е видяла как дете на близък приятел се учи да ходи и това я е накарало да си спомни за първите крачки на дъщеря си.

„Исках да бъде навън и затова ставахме в 6, обикаляхме парковете и се опитвахме никой да не ни види. Все пак има едно видео, на което тя е на 2 години и е в ръцете ми. Когато вижда камерите, Сури мигновено започва да им маха“, пише още Холмс. В момента Сури живее при майка си, като връзката на Кейти с Том Круз е доста обтегната. През 2012 година Том и Кейти се развеждат и актрисата остава да живее в Ню Йорк, където в момента дъщеря ѝ учи и създава приятелства.

През 2019 година беше съобщено, че Том прави всичко възможно, за да поддържа близка връзка със Сури. Според източници, влошените отношения между баща и дъщеря се дължат на сциентоложката църква, към която Круз е привлечен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари